SCHRIJF JE NU IN!

                10 Quick wins om je bedrijf veiliger te maken

Alleen voornaam en e-mail zijn verplicht. De rest vragen we uit interesse.

Woensdag 13 november
9.30 uur

woensdag
13
november
09.30 CET
AANMELDING BEVESTIGEN

DE PRESENTATOR
Chris Montijn - cyber expert van Perfect Day

OVER HET WEBINAR
Hoe kun je op een snelle, goedkope (of zelfs gratis!) en makkelijke manier al stappen zetten om veiliger te werken? Dat is waar dit webinar om draait. Onze cyber expert Chris Montijn geeft je 10 quick wins waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. 

DATUM EN TIJD
Het webinar vindt plaats op woensdagochtend 13 november om 9.30 uur. Het is alleen live te volgen en duurt maar 20 minuten. 

VOOR WIE IS HET BEDOELD?
Dit webinar is geschikt voor eigenaren of security verantwoordelijken van bedrijven met 0 (zzp) tot ongeveer 50 medewerkers. Het gaat op een laagdrempelige en praktische manier in op digitale beveiliging.

INSCHRIJVEN
Schrijf je nu hierboven in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het webinar via alle devices volgen.
OVER PERFECT DAY

​Perfect Day is speciaal voor zzp-ers en mkb bedrijven ontwikkeld. Wat dat betekent? Persoonlijke hulp, lage kosten en geen dingen die je niet nodig hebt.

Wij komen bij je langs om met eigen ogen te zien hoe het werkt in jouw bedrijf. Door middel van een 90 min Cyber Check en een handige actielijst, helpen je veilig te worden én te blijven. Op een manier die bij jou past.Deel dit webinar